Verzendwijze Kosten
Post NL € 9,95

VERZENDEN

Onze verzendtijd is afhankelijk van de producten. Over het algemeen proberen wij de volgende verzendtijd te hanteren:

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden. 

RUILEN EN/OF RETOURZENDEN

ABCBlusser streeft naar een goede service waarbij het mogelijk is om producten te retourneren c.q. te ruilen. Het retourneren en/of ruilen van producten dient wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

– Binnen 14 kalenderdagen, na ontvangst van de zending, zonder opgaaf van reden (gebruik retour -en ruildocument hiervoor);
– Wij nemen alleen producten terug in ons assortiment als deze retour gezonden worden in oorspronkelijke staat (schadevrij en met originele verpakking) of niet voor langere tijd gebruikt zijn met daarbij de door ons verstuurde pakbon;
– Artikelen die op bestelling zijn ingekocht, kunnen niet retour genomen of geruild worden;
– Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd.

Het is mogelijk dat de kleuren van de producten afwijken van de werkelijke kleur van het product. Deze kleurafwijking is overigens niet substantieel, maar kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld lichtval van de betreffende foto-opname. ABCBlusser is hiervoor niet aansprakelijk.

Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. ABCBlusser is verplicht om binnen 14 kalenderdagen de bedragen terug te betalen die reeds door de klant betaald zijn. Doorgaans hanteren wij een termijn van 8 kalenderdagen.

Het verzenden van retours is altijd op eigen risico van de klant. Indien sprake is van een fout door ABCBlusser zal ABCBlusser de kosten dragen voor de retourzending. Deze verzendkosten worden aan de klant terugbetaald.

Het bedrag dat de klant heeft uitgegeven, wordt bij retourneren door ABCBlusser teruggestort op de rekening waarmee de klant initieel heeft betaald.

ABCblusser.nl
6716 WC Ede
info@abcblusser.nl

BTW: NL851934456B01
KvK: 55990134